Teiltjes & doekjes

Nanda en Annelies hebben niet veel met celebs, maar van George Clooney bij RTL Late Night kregen ze t allebei even warm.

Nanda

Nederland stond deze week een beetje op z’n kop. Althans, vrouwelijk Nederland dan. Het kan je niet ontgaan zijn dat de knapste man van deze wereldbol George Clooney in ons land was. Volgens mij vindt vrijwel elke vrouw, in elke laag van de bevolking, waar ook ter wereld, dit een aantrekkelijke man. Ikzelf ook. Ondanks dat hij dus 54 jaar is en ik niet op oudere mannen val. Laten we dat helder houden. Maar uiteraard heb ik wel even naar Humberto Tan – RTL Late Night-, ook een mooie man trouwens vind ik, gekeken en heb een uur lang kwijlend voor de televisie gezeten. Mr. Clooney is niet alleen leuk om naar te kijken. Hij is ook echt leuk! Charmant, lekkere stem, grappig, lief, aantrekkelijk, the whole package dus. Eentje die je heel lang zou willen knuffelen. Zo’n man waar je alleen maar van droomt dat je er zo eentje bij je thuis op de bank hebt zitten. Maar je stiekem toch liever die ene met z’n gebreken hebt, die binnen handbereik is en vooral heel erg van jou. Niet waar de hele wereld bij wegsmelt. Je snapt wel wat ik bedoel. Maar goed, dat ene uurtje was natuurlijk veel te kort. Deze man verdient een 24 uur durend programma. We willen nu alles van ‘m weten. Of laat ik voor mezelf spreken. Ik wil nu alles van ‘m weten. Ik ben niet iemand die de sterren volgt, de roddelbladen leest, RTL Boulevard of SBS Shownieuws kijkt, het boeit me allemaal niet zo, dus ik echt op de hoogte ben ik meestal ook niet. Maar ik zou wel willen weten of ie ook weleens op de wc zit met de deur gewoon open, of hij Netflix kijkt en bij de elke volgende aflevering van een serie denkt “Oké, nog eentje dan”, wat zijn geheim is om zo beeldgeniek te blijven, wat z’n schoenmaat is, je weet immers wat ze zeggen over mannen met grote voeten, of hij zelf z’n kleren uitzoekt, z’n eten kookt, hoeveel Nespresso machines hij thuis heeft staan, ga zo maar door. Gegarandeerd dat vrouwen al soppend en kwijlend voor de tv zitten dan. Extra emmertjes en vochtabsorberende doekjes zullen nodig zijn. Mister Clooney vind ik dus een aantrekkelijke man, maar verder heb ik eigenlijk vrij weinig met celebs. Het boeit me gewoonweg echt niet. Wat jij? Ook zo genoten van George Clooney of ben jij toch meer een Leo-aanhanger (Leonardo di Caprio)?

Annelies

Nee, voor mij geen Leonardo, al moet ik zeggen dat hij door de jaren heen wel een betere kop heeft gekregen. Ten tijde van The Beach met zijn baby face kon ik er niks mee. Alle vriendinnetjes toen waren helemaal idolaat maar ik niet. Ik moet toegeven dat ik George Clooney ook een fijne vent vind. Hij kijkt lekker weg inderdaad en oh de charme, daar krijg je toch knikkende knieën van. Ik wil hem dolgraag ontmoeten en even een poosje vasthouden. Hij is overigens op twee weken na net zo oud als mijn vader. Maar Johnny Depp en Keanu Reeves ook inmiddels en die zijn allebei ook om te kwijlen. En ook heel intelligent en onwijs sexy. Het mooie van hen is dat ze zich allemaal inzetten voor een betere wereld en hun geld voor goede doelen gebruiken. Vind ik toch veel cooler dan die celebs die er maar op los leven en die steeds in de roddelbladen staan met allerlei onzin. Kijk, Brad Pitt en Matt Damon zijn ook wel knap maar ik hou niet zo van die baby faces met maar 1 uitdrukking erop. Ik zou graag een goed gesprek hebben met Johnny of Keanu over alles in de wereld en grote ideeën over het universum en het leven. En dan enorm knuffelen. Voor de rest ben ik ook niet van de celebs hoor. Hun leven interesseert me niks. Ze zijn bekend, maar dat is door hun beroep. Laat ze lekker hun beroep uitoefenen. Humberto Tan is trouwens inderdaad een erg mooie man. Heel belangstellend ook en vriendelijk. Maar ja, dat is Arie Boomsma ook. Daar sta ik mee op de foto met een knalrood hoofd…en met Daan Schuurmans maar goed, dat was toch minder spannend ofzo. Oh, weet je wie ik trouwens ook leuk vind? Marco Borsato. Komt omdat die onwijs op mijn vader lijkt en soms zo onhandig jeugdig probeert te doen. Vind ik grappig. Die zou ik nog wel willen ontmoeten. Ik denk dat al die celebs thuis ook gewoon heel normale mensen zijn en het anders wel zouden willen zijn soms. Dat ze niet om de haverklap rekening moeten houden met hun beroemde status. Lijkt me best stressvol nu en dan. Net als Wendy van Dijk die beschuldigd werd van cocaïne gebruik in de Quote, wat met kinderen op school natuurlijk echt niet tof is. Maar ik zou t wel cool vinden als ’24 uur met’ met die mannen zou zijn. Theo Maassen, waar ben je als wij vrouwen je nodig hebben? Dan zit ik aan de buis gekluisterd! Met een wijntje.